Over
DAKaccent

Dit zijn wij

DAKaccent is specialist in projectmatige dakrenovatie en onderhoudsbeheer van platte daken voor professionele opdrachtgevers. Dat doen we al ruim 20 jaar. En dat doen we gewoon goed. Zonder gedoe. Zo doen we ons werk en regelen we zaken. Voor onze klanten en voor elkaar. 

Bij DAKaccent doen we de dingen gewoon goed. En zo gaan we ook met elkaar om. We hebben veel plezier in ons werk, samen. Met respect voor elkaar als vakman of -vrouw én als persoon. Daarom kennen we elkaar ook allemaal bij naam. En natuurlijk delen we de liefde voor ons vak-op-het-dak. Bij DAKaccent verstaan we ons vak. Op het dak én op kantoor. We houden van het ambacht, van de vrijheid, van de hoogte en van mooi, kwalitatief dakmanschap.

Collega worden van Pat & Peer

Bij DAKaccent is altijd wat te doen. Schijnt de zon dan voeren we onze opdrachten uit en doen we onderhoud- en inspectiewerk. Als het regent zijn we bezig met bijscholing, materialen, en lekkagemeldingen, veel lekkagemeldingen, zo’n zesduizend meldingen per jaar. Samen met Pat & Peer zijn we dus het hele jaar op zoek en hebben we vakdekker en dakrenovatie vacatures voor leerling dakdekkers, ervaren servicemonteurs en andere dakspecialisten. Klik en bekijk onze vacatures, we leren je graag kennen! En ook als de vacature (nog) niet helemaal aansluit op jouw wensen of profiel, of als je liever eerst nog wat dingen aan ons wilt vragen. Pat & Peer zien je graag verschijnen.

Wat zeggen onze collega's

Lisa – Servicecoördinator
"Wij zijn een gezellig en professioneel team. Als bedrijf zijn we heel menselijk en zoeken altijd een goede balans tussen collega, opdracht en klant.”
Adriën – Teamleider Service en onderhoud
“Hier is altijd rumoer, holle en stilstaan, maar dan zonder stilstaan. Het teamwork, de dynamiek en de uitdaging die daarbij komen kijken maken het leuk!”
Peer – Voorman dakdekker
“Dakaccent loopt goed en we zijn snel inzetbaar. En we hebben fijne werkomstandigheden met een heel sociaal en vrij werkklimaat.”
Patrick - Servicemonteur
"DAKaccent is leuk als bedrijf en gewoon goed georganiseerd. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld."
Kevin - Leermeester
"Het is mooi om een nieuwe generatie dakdekkers te mogen opleiden.”